Vijgen met geitenkaas en coppa di Parma

Op 23 mei 2018 om 10:17 geplaatst door BigGreenEgg

Gezellig tapas eten van de Big Green Egg? Dit tapas-recept voor vijgen met geitenkaas en coppa di Parma is ontzettend snel klaar. Terwijl de Big Green Egg op temperatuur komt, tref je de voorbereidingen. Daarna hoef je deze tapas alleen nog maar kort te verwarmen.

Bookmark and Share

Lees verder »

Kippenvleugels met citroen, knoflook en tijm

Op 23 mei 2018 om 10:11 geplaatst door BigGreenEgg

Dit recept voor kippenvleugels met citroen, knoflook en tijm is een heel gemakkelijk en smaakvol recept. Je marineert de kip met de kruiden en grilt ze vervolgens gaar. Geniet er samen met familie en vrienden van.

Bookmark and Share

Lees verder »

Gehaktballetjes met gamba’s

Op 16 mei 2018 om 10:50 geplaatst door BigGreenEgg

Bij dit tapasrecept voor gehakballetjes met gamba’s maak je ook zelf de chilimayonaise. Combineer deze lekkere gehaktballetjes samen met onze andere tapas-recepten en maak heel eenvoudig een heerlijk menu.

Bookmark and Share

Lees verder »

Met chorizo gevulde champignons

Op 16 mei 2018 om 10:22 geplaatst door BigGreenEgg

Deze champignons vande Big Green Egg worden gevuld met chorizo en Manchego kaas. Heerlijk om te serveren als tapas.

Bookmark and Share

Lees verder »

Aardappeltortilla met paprika

Op 16 mei 2018 om 10:05 geplaatst door BigGreenEgg

Tapas van de Big Green Egg? Daar hoort deze aardappeltortilla natuurlijk bij. Deze tortilla kun je eventueel van tevoren bereiden, omdat je deze koud kunt serveren.

Bookmark and Share

Lees verder »

Courgetteblini’s met gerookte zalmforel

Op 16 mei 2018 om 08:56 geplaatst door BigGreenEgg

Deze courgetteblini’s met gerookte forel kun je als tapasmaaltijd serveren. In dit recept worden de Wood Chips gebruikt om de zalmforel op te roken.

Bookmark and Share

Lees verder »

Club Sandwich met Gerookte Kipfilet

Op 9 mei 2018 om 08:22 geplaatst door BigGreenEgg

Het zelf roken van biologische kipfilet is de moeite waard en niet moeilijk. Wij gebruiken dit in het recept voor een traditionele club sandwich.

Bookmark and Share

Lees verder »

Hoe onderhoud ik mijn Egg?

Op 29 maart 2018 om 11:26 geplaatst door BigGreenEgg

Hoe beter je voor je Big Green Egg zorgt, hoe langer hij meegaat en mooi blijft. Alleen, hoe doe je dat?

Bookmark and Share

Lees verder »

Lam met paddenstoelen en verse truffel

Op 28 maart 2018 om 10:30 geplaatst door BigGreenEgg

Dit recept voor lam met paddenstoelen en verse truffel is een lekker gerecht om te bereiden tijdens de paasdagen. Het gerecht komt van SVH Meesterkok René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas in het Noord-Limburgse Well.

Bookmark and Share

Lees verder »

Côte de boeuf met rub voor steak

Op 28 maart 2018 om 10:18 geplaatst door BigGreenEgg

Deze côte de boeuf bestrooien we pas na de bereiding met een lekkere rub voor steak. Tijdens het rusten van het vlees zorgt het vrijkomende warme vocht en de stoom ervoor dat de kruiden en specerijen zacht worden in in korte tijd ontzettend veel smaak overdragen.

Bookmark and Share

Lees verder »