Montage op locatie voor slechts €50,00 binnen een straal van 50 kilometer rond Eindhoven
GAMBA’S
MARINADE
Leg de gamba’s in een schaal. Pel voor de marinade de knoflook en hak de bolletjes fijn.
Verwijder het steeltje van de chilipepers en snijd het vruchtvlees fijn. Als je van pittig houdt kun je de zaadlijsten laten zitten. Wil je een iets mildere smaak dan verwijder je de zaadlijsten.
Meng de knoflook en de chilipeper door de gamba’s en laat ze afgedekt in de koelkast 2 uur marineren.
Steek de houtskool in de Big Green Egg aan en verwarm, met de Cast Iron Grid, tot 200 °C.
Rijg intussen de gamba’s aan 8 Bamboo Skewers.
Leg de gambaspiesen op het rooster en sluit de deksel van de EGG. Gril ze ca. 3 minuten, keer ze met een tang om en gril ze nogmaals 3 minuten.
Haal de gambaspiesen uit de Big Green EGG en serveer ze op bordjes of op een mooie schaal.
Eet smakelijk!
Park Forum 1025
Bedrijfsnummer 6032
5657 HJ Eindhoven
info@biggreeneggeindhoven.nl
040-2444178
KvK: 17129543
BTW: NL809207357B01