Week de cederhouten vellen minstens 30 minuten in koud water. Steek de houtskool in de Big Green Egg aan en verwarm, met de convEGGtor en het rooster, tot 200 °C.
Breek intussen de koppen van de langoustines en verwijder de pantsers en het darmkanaal. Houd 4 scharen apart; van de koppen en de rest van de scharen kun je eventueel een lekkere bouillon maken.
Pel de ui en snijd in dunne reepjes Verwijder de stelen en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd het witte gedeelte van de prei in stukjes van ca. 5 centimeter en snijd deze en de venkel in de lengte in dunne reepjes. Meng de groenten met de dragon, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met peper en zout. Snijd de limoen in 8 plakjes van ca. 2 millimeter dik.
Knip 8 stukken slagerstouw van ca. 50 centimeter. Leg een geweekt cederhouten vel op je werkblad, met verticaal op een derde en twee derde een touwtje eronder. Verdeel een kwart van de groenten over de onderste helft van het cederhouten vel en leg hier 3 schoongemaakte langoustines op. Dek af met 2 plakjes limoen en sla de bovenste helft van het cederhouten vel over de onderste helft. Zet eventueel met een knijper vast en leg in elk touwtje een dubbele knoop. Verwijder de knijper als je deze hebt gebruikt. Herhaal met de rest van de vellen, de groenten, de langoustines en de limoenplakjes.